The Oaken Ass - Im The Only One

Husets hjärta

Det är ju oftast i köket som man spenderar mest tid, så är det i alla fall i vår familj. Och det är ju så mysigt och det blir verkligen husets hjärta. När man samlas i köket och lagar god mat och man har det trevligt och sitter och pratar och drömmer. Så då är det ju inte så konstigt att man vill ha det fint och mysigt i köket efter som man spenderar så mycket tid där. Så det är värt att göra en köksrenovering om man känner att man behöver det. För man är ju där hela tiden och det är ju så mysigt att få vara där och ah det kul tillsammans med alla.

Bra att göra det om man kan

Ja det är väl toppen om man kan göra det och man kan njuta och ha det lite extra mysigt hemma. Att få det nytt och fräscht i köket är väl mångas dröm. Det underlättar ju också så mycket att hålla på att laga mat i köket när man känner att det är så fint och att man trivs och mår bra av att vara i det rummet. Så det tycker jag är värt att lägga sina pengar på att få det fint och snyggt och som gör att man trivs lite extra bra när man kommer hem och man ska ha vänner och familj på middag.
Ja köket är en viktig plats tycker jag och jag tror att det är många med mig som håller med mig och det. 
Så om man har möjlighet så är det bara mysigt att kunna göra om det så som man har drömt att få det så att man känner att det verkligen är så mysigt som man vill och att alla i familjen tips bra av att vara där och ha det kul med familjen.